Luonnollinen hyvinvointi

previous arrow
next arrow
Slider

Kristallihoito - A Crystal Light Bed

SUURTA INNOSTUSTA HERÄTTÄVÄ KRISTALLIVALOHOITO 

Hoitolaite ja hoito ovat peräisin Brasiliassa sijaitsevasta maailmankuulusta Casa de Dom Inacio -parannuskeskuksesta

Kristallivuodehoito herättää suurta innostusta sen käyttäjien keskuudessa. Hoitolaite ja hoito ovat peräisin Brasiliassa sijaitsevasta maailmankuulusta Casa de Dom Inacio -parannuskeskuksesta. Kristallihoito perustuu erityisellä tavalla hiottujen kristallien läpi kehon enenergiakeskuksiin eli chakroihin suodatettavaan valoon.

Kristallihoidon aikana levätään silmät suljettuina hoitovuoteella. Vaikka hoito vaikuttaa eri tavoin
eri ihmisiin, se toimii kuitenkin tietyin periaattein. Kristallien läpi suodatetaan eri väriset valot, jotka hoitavat tiettyjä kehon energiakeskuksia, chakroja, ja niitä kehon osia, joiden parantamiseen kutakin kristallivaloa suositellaan.

kristallihoito

Päälakichakran päälle asetettava violetti valo vaikuttaa myönteisesti mielen sairauksiin ja hermojärjestelmää sekä reumatismia helpottaen. Magneettinen ja tyynnyttävä valo tukee muita hoitoja, vaikuttaen kehon kalium-tasapainoon ja puhdistaen verta.

Otsachakran päälle asetettava indigovalo vaikuttaa silmä-, nenä- ja korva- sekä keuhkovaivoihin. Lievittää jännitystiloja ja stressiä sekä ihon ongelmia, myös suonikohjuja. Supistava ja virkistävä valo vähentää verenvuotoa. Vaikuttaa emotionaalisella ja henkisellä tasolla.

Kurkkuchakran päälle asetettava sininen valo on kylmä, supistava, vahvistava ja rauhoittava. Sillä on antiseptisia vaikutuksia. Se auttaa kurkkusairauksissa, kuukautiskivuissa, lievittää kuumetta ja tulehduksia, tyynnyttää ja rauhoittaa. Sininen valo hoitaa myös hermojärjestelmää ja auttaa poistamaan huolestuneisuutta, rauhattomuutta ja tuskaista oloa.

Sydänchakran päälle asetettava vihreä valo hoitaa sydäntä, keuhkoja, astmaa ja päänsärkyä. Tätä kristallia käytetään myös vaikeiden sairauksien lievittämiseen. Lempeä ja virkistävä vihreä valo vähentää hermojännitystä, unettomuutta ja levottomuutta ja lisää myönteisyyttä ja vakautta.

Solar plexuksen, solar plexuksen, päälle asetettava keltainen valo aktivoi hermosoluja, tuottaa lihasenergiaa ja stimuloi sappinesteen eritystä, mikä on hyväksi iholle. Valo lievittää myös masennusta ja edistää ruoansulatusta. Se hoitaa maksaa, niveltulehdusta ja diabetesta. Solar plexukseen kohdistettu valo vaikuttaa myös suotuisasti ajatteluun, kehittää päättelykykyä ja intuitiota.

Napachakran päälle asetettava oranssi valo on lämmin mm. tunnelukkoja ja kouristuksia vähentävä. Punaisen valon kanssa voidaan hoitaa kramppeja ja lisätä elinvoimaa.

Juurichakran päälle asetettava punainen valo stimuloi hermoja ja verenkiertoa ja elävöittää fyysistä kehoa.

Tiedot: Minä Olen -lehdet 4/2007 ja 4/2009, Joao Teixeira de Farian parannuskeskuksen kristallivuodehoito

Tule voimautumaan!

Kristallihoidon kesto on noin 20 minuuttia.  Rentoudut ja tunnet uudistuneesi!

–  Hoidon hinta on 48 €

–  Kasvohoitojen yhteydessä 20 €

Lämpimästi tervetuloa!

 

Sivuille

The Music of the Plants

Miten löysin kristallihoidon?Kristallihoito_rajattu