Luonnollinen hyvinvointi

previous arrow
next arrow
Slider

Miten löysin kristallihoidon?

Kuvankaappaus 2015-10-4 kello 20.59.21KRISTALLIN KIRKASTA ENERGIAA

Alkuvuodesta 2009 Satu-Aamu Kangas halusi kokeilla perinteisen aktiivirantaloman sijaan erilaista lomakohdetta. Hän lähti tuttavien suosittelemaan, Brasiliassa sijaitsevaan pieneen Abadiania-nimiseen kylään, jossa toimii maailmankuulu henkinen parannuskeskus Casa de Dom Inacio. Paikan päällä Satu-Aamulle suositeltiin kristallivuodehoitoa, eräänlaista energiahoitoa, jossa valonsäteitä suunnataan seitsemän erivärisen kvartsikristallin läpi kehon seitsemään pääenergiakeskukseen eli chakraan. Goiasin maakunnan kaivoksilta peräisin olevat kristallit ovat laajasti tunnettuja hoitavien ominaisuuksiensa vuoksi.

– Kristallihoitojen jälkeen minulla oli niin hyvä ja tasapainoinen olo, että halusin tutustua hoitoon syvällisemmin. Kouluttauduin paikan päällä kristallihoitomenetelmään ja päätin tuoda laitteen Suomeen, Satu-Aamu kertoo.

– Ylipäätään ensimmäisen matkani kokemukset parannuskeskuksessa olivat minulle sen verran merkityksellisiä, että aktiivirantalomamatkat ovat jääneet väliin. Olen käynyt Abadianissa jo toistamiseen.

Kristallihoito vaikuttaa yksilöllisesti, mutta yleensä se tasapainottaa mieltä, lisää hyvää oloa ja energisyyttä. Kristallivuodehoito on kehitetty Casa del Dom Inaciossa, josta se on levinnyt eri puolille maailmaa, Satu-Aamun mukana Helsinkiin. Suomessa niitä on muutamia.

Katja Pesonen
Freelancer-toimittaja
katja.pesonen(at)welho.com

Sivuille

The Music of the Plants

Kristallihoito