Luonnollinen hyvinvointi

previous arrow
next arrow
Slider

Soma Uplifting -kasvojen hieronnan synty

Ekokosmetologi Satu-Aamu Kangas kehitti Soma Uplifting -kasvojen hieronnan

Lapsuusiästäni alkaen olen saanut nähdä ja kokea monenlaisia hoitoja ja hierontatekniikoita tutustuessani vanhempieni mukana ja myöhemmin yksin eri maiden kulttuureihin. 14-vuotiaana suoritin ayurvedisen pulssidiagnoosi-kurssin.

Erilaiset hierontamenetelmät alkoivat kiinnostaa minua entistä enemmän valmistuttuani vuonna 1999 kosmetologiksi. Ammattiosaamistani olen myös kehittänyt lukuisissa koulutuksissa Suomessa ja ulkomailla.

Tullessani äidiksi 35-vuotiaana aloin kiinnostua menetelmistä, joilla kasvojen ihoa voisi kiinteyttää ilman konehoitoja. Monia koneilla tehtäviä hoitoja ei voi tehdä muun muassa odotusaikana, vaikka ihon kunto sitä kaipaisikin. Kaksi vuotta myöhemmin, toisen lapsen saatuani ja lähetessäni neljänkymmenenvuoden ikää, alkoi oma kasvoja kiinteyttävä hierontamenetelmäni muotoutua. Yhdistin spontaanisti kaikkia aikaisemmin oppimiani hierontatekniikoita ja loin niistä jotain uutta. Testasin hierontaa aluksi omilla kasvoillani ja hyvät tulokset alkoivat näkyä.

Kehittämäni hoitomenetelmä sisältää vaikutteita muun muassa akupunktiosta, lymfaterapiasta ja ikiaikaisesta Ayurveda-terveystieteestä. Jatkoin hierontamenetelmäni testaamista lähipiirissäni. Hyvien tulosten innoittamana aloin kokeilla sitä myös muiden hoitojen yhteydessä asiakkailleni. Ja kehuja ja kiitosta ropisi. Oli oikea aika siirtää ajatus käytäntöön. Hieronta-menetelmäni sai nimen: Soma Uplifting -kasvojen hieronta tammikuussa 2015.

KETKÄ TEKEVÄT SOMA UPLIFTING -KASVOJEN HIERONTAHOITOJA

Hierontaa tekevät Soma Uplifting -kasvojen hierontaan kouluttautuneet hoitajat.

 

Tietoa seuraavista koulutuksista löydät nettiosoitteesta:

www.somauplifting.fi

Lämpimästi tervetuloa!

 

Sivuille

SOMA UPLIFTING  -KASVOJEN HIERONTA
SOMA UPLIFTING – KOULUTTAUTUNEET HOITAJAT
SOMA UPLIFTING – KOULUTUS
SUOSITTELIJAT