Luonnollinen hyvinvointi

previous arrow
next arrow
Slider

Taiteilija Helena Lindgren suosittelee Shankaraa

“SUOSITTELEN”

Helena Lindgren nauttii Shankaran kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta

Taiteilija Helena Lindgrenille iho on kauneuden perusta. Hektinen ja epäsäännöllinen elämä jättää kuitenkin helposti jälkensä hipiään, siksi hän vaalii ihoaan huolella.

– Joudun valvomaan paljon, joskus herään aamuviideltä ja pääsen nukkumaan myöhään yöllä. Vastapainoksi on säilytettävä terveet elämäntavat, tarkkailtava mitä syö ja harrastettava liikuntaa.

Ihonhoito on tärkeä osa hyvinvointia, Helena kertoo. Perusteellisen päivittäisen puhdistuksen ohella Helena painottaa kosteuttamisen tärkeyttä, säännöllistä kuorintaa sekä ihon suojaamista auringolta. Lisäksi hän pyrkii käymään kosmetologilla kerran kuussa, Satu-Aamu Kankaan käsittelyssä hän on käynyt vuosia.

Monien naisten tavoin myös Helena on käyttänyt jos minkälaisia ihonhoitotuotteita, myös luonnonkosmetiikkaa. Eräällä kosmetologikäynnillä Satu-Aamu ehdotti hoitoa Shankaran tuotteilla ja Helena otti tarjouksen vastaan.

– Silloin minulla oli hyvin raskas keikkavaihe. Mikä olo hoidosta tulikaan! Tuoksut ja tuntemukset veivät jonnekin kauas ja antoivat kokonaisvaltaisen hoidon, hän muistelee.

Käytettyään Shankaran tuotteita kotioloissa hän on huomannut ihonsa kirkastuvan, pehmentyvän ja kiinteytyvän. Nykyään kylpyhuone on varustettu Vatan puhdistusaineella, yö-öljyllä, aktivaattorilla, kasvovedellä, päivävoiteella ja silmänympärysvoiteella.

– Yö-öljy on aivan ihana, samaten ruusukasvovesi ja ATP-seerumi. Silmänympärysvoiteestakin pidän, sillä se ei ole geelimäinen ja rasvainen. Vatalle tarkoitettua aromaterapeuttista uutetta laitan ennen nukkumaanmenoa otsalle ja kaulakuoppaan. Se rauhoittaa.

Shankaralla on nyt paikka Helenan sydämessä. Hän pitää tuotteiden filosofiasta, jossa vanha viisaus yhdistyy nykytietoon. Hän on myös vaikuttunut siitä, että aineiden tuotosta annetaan varoja hyväntekeväisyyteen.

– Mitä enemmän ihonhoitotuotteisiin panostaa, sitä enemmän kiinnostuu tuotteiden alkuperästä ja isot kokonaisuudet tulevat tärkeiksi. Meistä jokaisen olisi ajateltava näitä asioita, Helena toteaa.

Katja Pesonen
Freelancer-toimittaja
katja.pesonen(at)welho.com

Sivuille

SHANKARAN IHONHOITOTUOTTEIDEN ESITTELY

MUITA KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA

AROMATERAPIAÖLJYT