Luonnollinen hyvinvointi

previous arrow
next arrow
Slider

Ravitse kauneuttasi - SHANKARAN 5-VAIHEINEN OHJELMA

VAIHE YKSI: PUHDISTA

Kaikissa Shankaran puhdistustuotteissa on tasapainoinen pH, joka ylläpitää ihon luontaista suojaavaa hapanta pintakerrosta eikä kasvovettä tarvita. Puhdistustuotteiden valmistukseen on käytetty puhtaita, luonnosta peräisin olevia puhdistavia ainesosia, jotka on yhdistetty kirkastaviin, ravitseviin ja erittäin uudistaviin aktiiviainesosiin.

Tuotteet: Kosteuttava- tai Kirkastava puhdistusgeeli tai Syvähoitava puhdistusjauhe (ihotyypin mukaisesti)

VAIHE KAKSI: KUORI

Shankaran kuorinta jalostaa ihon koostumusta samalla kiihdyttäen solujen uudistumista ja kollageenin tuotantoa. Nämä kaikki ovat keskeisiä nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi.

Tuotteet: Mikrokristallikuorinta-aine tai Syvähoitava puhdistusjauhe (ihotyypin mukaisesti)

VAIHE KOLME: EHEYTÄ

Aktivoivissa seerumeissa on ihoa tehokkaasti uudistavia kasvi- ja leväuutteita sekä aminohappoja, jotka tukevat ihon eheytymistä sekä hidastavat ikääntymistä.

Tuotteet: Kosteuttava seerumi tai Virkistävä seerumi tai Tasapainottava seerumi ongelmaiholle tai Kirkastava seerumi (Tehoseerumi) ihotyypin mukaisesti

VAIHE NELJÄ: UUDISTA

Shankaran tehoseerumi (Elvyttävä ATP-seerumi) laittaa liikkeelle prosessin ihon ikääntymistä vastaan voimistamalla ihosolujen aineenvaihduntaa. Tämä tapahtuu kollageenin tuotannon kiihdyttämisellä, kosteutuksella sekä syväkudoksen hapenottokyvyn parantamisella. Nämä ovat terveen ihon edellytykset.

Tuote: Elvyttävä ATP-seerumi

VAIHE VIISI: SUOJAA

Shankaran kosteuttavat tuotteet koostuvat uudistavista uutteista ja eteerisistä öljyistä, jotka parantavat ihon hapenottokykyä ja imeytyvät ihoon tasapainottaen sitä tehokkaasti. Ne poistavat kuona-aineita ja hidastavat ikääntymistä. Kaikki Shankaran kosteuttavat tuotteet antavat iholle kohtuullisen ja luontaisen UV-suojan.

Tuotteet: Ihotyypin mukaiset kasvoöljyt, kasvovoiteet ja kasvonaamiot sekä Elvyttävä silmänympärysihon hoitovoide

Sivuille

Shankaran esittely

Ayurveda

Tuotetehokkuus

Tuotearvokkuutta vailla vertaa

Miten löysin Shankaran