Luonnollinen hyvinvointi

previous arrow
next arrow
Slider

Tuotetehokkuus

Shankara on vertaansa vailla oleva täysin luonnonmukainen ikääntymistä hidastava ihonhoitosarja. Tuotteiden tuotetehokkuudessa yhdistyvät ihonhoitoalan uusin tieto ja intialaisen Ayurveda-perinteen viisaus nuorekkaana pysymisestä.

Tuotteiden ayurvediset ainesosat tasapainottavat jokaisen yksilöllisistä iho-/kehotyypiä. Ihon upeaan muodonmuutokseen vaikuttavat myös seuraavat aktiiviainesosat.

KORKEAN ANTIOKSIDANTTIPITOISUUDEN OMAAVAT AINESOSAT:

– alfalipoiinihappo
– ubikinoni (CoQ10)
– merileväuutteet
– kasvipeptidit
– karoteenit
– stabiloitu liukeneva C-vitamiinin esteri
– retinyylipalmitaatti (A-vitamiini)
– E-vitamiini
– glykosaminoglykaanit

URAA UURTAVAT AINESOSAT (Ayurveda-Energen Biocomplex -ravinneyhdisteessä):

– ATP (adenosiinitrifosfaatti),  energiarikasyhdiste ja luonnon oma soluenergiasoija, joka uudistaa ihosoluja ja lisää niiden elinvoimaa.
– Harvinaiset energian superjohdattimet kuten kulta, rodium ja iridium homeopaattisessa muodossa, jotka tehostavat aineosien toimivuuden huippuunsa.

MUITA SHANKARAN TUNNUSMERKKEJÄ

Ayurveda-Energen Biocomplex™ -ravinneyhdiste:
Avainasemassa Shankaran menestyksellisissä tuotteissa on aikaansa edellä oleva ravinneyhdiste tuotenimeltään Ayurveda-Energen BioComplex.

– Korkealuokkainen ikääntymistä hidastava ja ihoa uudistava yhdiste.

Ihosolujen uusiutumista aikaansaavat ja solujen toimintaa tasapainottavat yrtit:

Shankaran ihosolujen uusiutumista aikaansaavat ja niitä tasapainottavat yrtit; kuten Intian karviaismarja, asgwahanda/withania, konnanyrtti ja neem-puu muodostavat Shankaran tuottamien tuotteiden kulmakiven.
Nämä yrtit on valittu tuotteisiin johtuen niiden merkittävistä syväpuhdistavista ja ihoa uudistavista, suojaavista ja korjaavista ominaisuuksista.

Eteeristen öljyjen korkeat pitoisuudet:

Luonnonmukaisesti tuotettujen eteeristen öljyjen korkeat pitoisuudet tukevat tuotteissa kaikkien iho-/kehotyyppien kehon, mielen ja tunteiden tasapainoa.

Tinkimättömät tuotantomenetelmät:

Shankaran tuotteet valmistetaan pienissä sarjoissa. Näin voidaan taata tuotteiden tuoreus ja korkealaatuisuus.

Kylmäkäsittely säilöö tuotteiden raaka-aineiden elinvoimaisuuden ja ravinteet.

Alhaisen pintajännityksen ja korkean zeta-potentiaalin (korkea negatiivisen varauksen) omaavan rakenneveden käyttäminen tuotteissa kohottaa näiden aktiiviainesosien imeytyvyyden määrää ja syvyyttä.

Tuotteisiin lisätään happea kohottamaan kasviuutteiden tehokkuutta sekä varmistamaan, että jokaisen tuotteen pH on tasapainoitettu suojaamaan ihosi herkkää ja lievästi hapanta suojakerrosta.

Sivuille

Shankaran esittely

Ayurveda

RAVITSE KAUNEUTTASI – SHANKARAN 5-VAIHEINEN OHJELMA

Tuotearvokkuutta vailla vertaa

Miten löysin Shankaran