Luonnollinen hyvinvointi

previous arrow
next arrow
Slider

Käyttäjäkokemukset

shankara

Kuvat2xTaiteilija Helena Lindgren nauttii Shankaran kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta, Lue lisää ….

Aloitettuani käyttämään Shankaran tuotteita ihoni on pehmeä kuin…
“Aloitettuani käyttämään Shankaran tuotteita ihoni on pehmeä kuin vauvan posket. Erityisen ihastunut olen Vata-tyypin yö-öljyyn. Se ravitsee pintakuivaa ihoani sitä tukkimatta. Blemish support cell activator desinfioi epäpuhtauksia hellävaraisesti ja saa ihon tuntumaan raikkaalta. Kirjaimellisesti tunnen kasvojeni ihon hengittävän.”
Katja Pesonen, 30 v. Helsinki

Olen nyt käyttänyt Shankara-tuotteita pari kuukautta…
“Olen nyt käyttänyt Shankara-tuotteita pari kuukautta. Sekaihossani on selvästi havaittavissa merkkejä rasvaisuuden tasoittumisesta. Myös ihohuokoset ovat supistuneet. Tuotteissa on luonnollinen ja miellyttävän yrttimäinen tuoksu.”
Leena Pirilä, 49 v. Espoo

Olen erittäin tyytyväinen kun olen vihdoin löytänyt…
“Olen erittäin tyytyväinen kun olen vihdoin löytänyt minulle sopivat tuotteet. Olen käyttänyt Skankaraa muutaman kuukauden ja jo nyt olen havainnut kasvojeni ihossa selkeitä muutoksia. Olen voinut ilolla todeta, että juonteet ovat madaltuneet, ihoni on nuorekkaampi ja heleämpi. Ennen kärsin kovasti pintakuivasta ihosta, mutta Shankaran myötä sekin on historiaa. Tuotteet tuoksuvat ihanalta ja ennen kaikkea todella vaikuttavat.”
Elise Lindholm, 48 v. Helsinki

Ihoni on tyypillinen sekaiho…
“Ihoni on tyypillinen sekaiho. Paikoitellen hyvin kuiva ja toisaalta taas helposti rasvoittuva. Shankaran tuotteita käyttäessäni tunnen, että iho voi hyvin. Päivisin iho ei rasvoitu eikä tunnu kuivalta. Myös meikki pysyy hyvin. Öisin käytän Shankaran öljypohjaista tuotetta. Aluksi öljy voi tuntua paksuhkolta, mutta hetken päästä huomaa sen imeytyneen hyvin. Aamulla iho näyttää levänneeltä. Shankaran tuotteiden tuoksu voi aluksi hieman oudoksuttaa, varsinkin jos on tottunut hajustettuihin tuotteisiin, mutta itse pidän juuri siitä, että niissä ei ole keinotekoista tuoksua. Haluan, että ihoni tuoksuu luonnolliselle eikä joltakin hajusteelta. Shankaran tuotteita käytettäessä, niiden tuoksua ei hetken päästä huomaa.”
Susanna Mäkelä, 43 v. Mikkeli

Olen ihastunut Shankara ihonhoitotuotteisiin…
“Olen ihastunut Shankara ihonhoitotuotteisiin. Minulle on tärkeää, että tuotteet ovat täysin luonnonmukaisia ja vaikuttavat tehokkaasti. Yöksi levitettävä Ayurveda Energen -öljy on saanut ihoni tuntumaan pehmeämmältä ja kiinteämmältä.” Erityisen ihastunut olen kirkastavaan puhdistusgeeliin, joka puhdistaa kasvot täysin kuivattamatta ihoa. Tuote on myös erittäin riittoisa.”
Tiina Parviainen, 43 v. Espoo

Sivuille

-1

SHANKARAN IHONHOITOTUOTTEIDEN ESITTELY

TAITEILIJA HELENA LINDGREN SUOSITTELEE SHANKARAA

AROMATERAPIAÖLJYT