Luonnollinen hyvinvointi

previous arrow
next arrow
Slider

Käyttäjäkokemuksia

Taiteilija Helena Lindgren nauttii Shankaran kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta, Lue lisää ….

 

Aloitettuani käyttämään Shankaran tuotteita ihoni on pehmeä kuin…
“Aloitettuani käyttämään Shankaran tuotteita ihoni on pehmeä kuin vauvan posket. Erityisen ihastunut olen Vata-tyypin yö-öljyyn. Se ravitsee pintakuivaa ihoani sitä tukkimatta. Blemish support cell activator desinfioi epäpuhtauksia hellävaraisesti ja saa ihon tuntumaan raikkaalta. Kirjaimellisesti tunnen kasvojeni ihon hengittävän.”
Katja Pesonen, 30 v. Helsinki

 

 

Anna-lehden toimittaja testasi Soma Uplifting -kasvojen hieronnan.

Hoidossa käytettiin Shankaran luonnonkosmetiikkaa. Tosin tämä hierotahoito ei vaadi väliaineita.

KOKO TEKSTI LUETTAVAMMASSA KIRJASIN KOOSSA

Rennompi ilme hieronnalla

Hoito: Soma Uplifting -kasvojen hieronta

Hoito lupaa: Kiinteyttää ihoa ja voimauttaa mieltä ja kehoa.

Kokemus: Pidän yrttisistä tuoksuista ja hierontapainoitteisista kasvohoidoista. Tässä hoidossa yhdistyivät molemmat. Hoidon aikana ei kikkailla ihmetipoilla tai jähmettyvillä naamioilla vaan luotetaan käsien hoitavaan voimaan. Hieronta on erikoinen: hyppelevä, paineleva, nyppivä, venyttävä ja samalla hämmästyttävän hyvin kasvolihaksia rentouttava.

Ihosta tuli: Mieheni kommentoi spontaanisti minun näyttävän eilistä nuoremmalta, Riikka, 41.

Tämä yllätti: Yleensä kasvohoitoja seuraa väsymys ja päänsärky. Tämän hoidon jälkeen olo on
energinen ja kiristävät leukalihakset rennot, eikä päänsärystä ole tietoakaan.

Lisää käyttäjäkokemuksia

Olen nyt käyttänyt Shankara-tuotteita pari kuukautta…
“Olen nyt käyttänyt Shankara-tuotteita pari kuukautta. Sekaihossani on selvästi havaittavissa merkkejä rasvaisuuden tasoittumisesta. Myös ihohuokoset ovat supistuneet. Tuotteissa on luonnollinen ja miellyttävän yrttimäinen tuoksu.”
Leena Pirilä, 49 v. Espoo

Olen erittäin tyytyväinen kun olen vihdoin löytänyt…
“Olen erittäin tyytyväinen kun olen vihdoin löytänyt minulle sopivat tuotteet. Olen käyttänyt Skankaraa muutaman kuukauden ja jo nyt olen havainnut kasvojeni ihossa selkeitä muutoksia. Olen voinut ilolla todeta, että juonteet ovat madaltuneet, ihoni on nuorekkaampi ja heleämpi. Ennen kärsin kovasti pintakuivasta ihosta, mutta Shankaran myötä sekin on historiaa. Tuotteet tuoksuvat ihanalta ja ennen kaikkea todella vaikuttavat.”
Elise Lindholm, 48 v. Helsinki

Ihoni on tyypillinen sekaiho…
“Ihoni on tyypillinen sekaiho. Paikoitellen hyvin kuiva ja toisaalta taas helposti rasvoittuva. Shankaran tuotteita käyttäessäni tunnen, että iho voi hyvin. Päivisin iho ei rasvoitu eikä tunnu kuivalta. Myös meikki pysyy hyvin. Öisin käytän Shankaran öljypohjaista tuotetta. Aluksi öljy voi tuntua paksuhkolta, mutta hetken päästä huomaa sen imeytyneen hyvin. Aamulla iho näyttää levänneeltä. Shankaran tuotteiden tuoksu voi aluksi hieman oudoksuttaa, varsinkin jos on tottunut hajustettuihin tuotteisiin, mutta itse pidän juuri siitä, että niissä ei ole keinotekoista tuoksua. Haluan, että ihoni tuoksuu luonnolliselle eikä joltakin hajusteelta. Shankaran tuotteita käytettäessä, niiden tuoksua ei hetken päästä huomaa.”
Susanna Mäkelä, 43 v. Mikkeli

Olen ihastunut Shankara ihonhoitotuotteisiin…
“Olen ihastunut Shankara ihonhoitotuotteisiin. Minulle on tärkeää, että tuotteet ovat täysin luonnonmukaisia ja vaikuttavat tehokkaasti. Yöksi levitettävä Ayurveda Energen -öljy on saanut ihoni tuntumaan pehmeämmältä ja kiinteämmältä.” Erityisen ihastunut olen kirkastavaan puhdistusgeeliin, joka puhdistaa kasvot täysin kuivattamatta ihoa. Tuote on myös erittäin riittoisa.”
Tiina Parviainen, 43 v. Espoo

 

 

Sivuille

SHANKARAN IHONHOITOTUOTTEIDEN ESITTELY

TAITEILIJA HELENA LINDGREN SUOSITTELEE SHANKARAA

AROMATERAPIAÖLJYT