Luonnollinen hyvinvointi

previous arrow
next arrow
Slider

Ayurveda

Ayurveda on maailman vanhin luontaislääketiede ja ihmiskunnan ensimmäinen lääketieteellinen järjestelmä. Se kehittyi muinaisessa Intian korkeakulttuurissa, jossa sen sisältämä hyvinvointi- ja terveystieto oli osa ihmisten päivittäistä elämää. Vuosituhansien saatossa Ayurveda ei ole hävinnyt.  Intiassa on perustettu oma ministeriö edistämään joogaa  ja Ayurvedaa. (Ayurveda lausutaan ajurveeda)

Shankaran tuotteet perustuvat Ayurvedaan ja sen tietoon yrttien, öljyjen ja mineraalien nuorentavista vaikutuksista ja terapeuttisista käyttötavoista kehon, mielen ja hengen tasapainon aikaansaamiseksi.

Ayurveda, ”elämän tiede” rakentuu viiden elementin (tila, ilma, tuli, vesi ja maa) ymmärtämisestä.
Nämä elementit luovat yhdistyessään kolme vallitsevaa periaatetta, doshaa. Nämä ovat: Vata (ilma ja tila), Pitta (tuli ja hiukan vettä) sekä Kapha (maa ja vesi). Kaikki on luokiteltavissa omaamiensa doshien mittasuhteiden mukaisesti; mukaanlukien niin mielen-, kehon-, kuin ihonkin tyypit. Loistavaa kauneutta ja terveyttä pidetään kolmen doshan välisen, henkilökohtaiseen rakenteeseemme soveltuvan oikean sisäisen tasapainon ulkoisena ilmentymänä.

Shankaran ihonhoitojärjestelmän tuotteet on suunniteltu ylläpitämään oman ayurvedisen ihotyyppisi tasapaino, samoin kuin korjaamaan väliaikaisia, joko ruokavalion, tunne-elämän, mielentilan tai ilmanalan muutoksen aiheuttamia epätasapainotiloja.

Shankaran päämääränä on auttaa sinua saavuttamaan korkein kauneuden taso… sisäisen kauneuden, ulkoisen kauneuden sekä sen kestävän kauneuden, joka on terveen tasapainoisen olotilan tunnusmerkki.

Sivuille

Shankaran esittely

Tuotetehokkuus

RAVITSE KAUNEUTTASI – SHANKARAN 5-VAIHEINEN OHJELMA

Tuotearvokkuutta vailla vertaa

Miten löysin Shankaran